Sköna stickade plagg

På Klädkammaren finns ett brett sortiment och en varierad palett av sköna stickade koftor, toppar och klänningar. Det stickade urvalet innehåller enbart produkter av bra kvalité i material som bomull, mohair, angora och ull. Oberoende om man söker efter det perfekta plagget att värma sig i under kyliga vinterdagar eller ett mer elegant plagg för mysiga sommarkvällar kommer man garanterat att hitta något som faller en i smaken. Här finns stickade kläder med kvinnliga detaljer, mönster, knappar och dragkedjor. Dessutom är så gott som alla färger representerade. Med andra ord har Klädkammaren stickade plagg för såväl alla tillfällen som individuella smaker.

sparkler-677774_1280När kylan knäpper i knutarna under den skandinaviska vintern är en stickad, varm klänning ett absolut måste. Klädkammarens stickade sortiment består av såväl kjolar som tunikor och klänningar. Utbudet följer den aktuella årstidens färger och finns i flertalet olika material. Gällande designsnitt finns de mer klassiska varianterna till salu, men man hittar även plagg som är säregna för varumärkens egna kollektioner. För tillfället är det exempelvis väldigt populärt med enklare stickade klänningar i bomull och angora. Beroende på eget tycke och smak kan man välja mellan lösa och åtsittande klänningar, samt korta och långa. Vilket alternativ man än väljer passar blåsan till varje unik look, oavsett om det är fråga om en enkel eller en vågad stil.

Två basplagg som bör finnas i varje kvinnas garderob är den snygga, glittriga boleron till festklänningar och en tjock, stickad kofta i angora som värmer på vintern. Är man ute efter dessa är Klädkammaren definitivt rätt plats att börja på. I sortimentet finns enkla och mönstrade modeller, några med kortare ärmar och andra med längre. Faktum är att det erbjuds koftor i alla tänkbara designsnitt och säsongens hetaste färger. Det spelar ingen roll om man föredrar en modell med blixtlås eller knappar, med rund halsringning eller V-ringning. På Klädkammaren finns något för alla.