Toppar och T-shirts för alla

Under kategorin toppar hos Klädkammaren hittar man allt inom ärmlöst, kortärmat, långärmat och skjortor. Den topp som man söker efter kommer man med stor sannolikhet att hitta, eftersom produkturvalet exempelvis består av klassiska skjortor, T-shirts med coola tryck, feminina toppar med spets och festtoppar med glittriga paljetter. Modellerna är allt från åtsittande och korta till långa och vida. Topparna är anpassade utgående från årstiderna i såväl färg som stil. Varumärkena som finns på Klädkammaren erbjuder sina kunder både sprudlande mönster och tidlösa klassiker, men tvekar inte för att ta fram häftiga designer som återspeglar säsongens senaste trender.

Ärmlösa toppar är ett plagg som aldrig tycks bli opopulärt. Klädkammaren har därför en oerhört varierad selektion av bland annat kvinnliga toppar, färgglada toppar, sportiga toppar och vardagliga varianter. De kollektioner som tas in följer de nyaste trenderna som syns på modevärldens catwalks. Ett annat plagg som alltid är lika omtyckt som de ärmlösa topparna är de kortärmade. Till de kortärmade topparna hör både 3/4-ärmar och T-shirts. Självfallet finns även ett stort urval av dessa i en härlig uppsjö av alla utformningar och färger på Klädkammaren. Med andra ord har man väldigt stor chans att hitta sin nya favorittopp på Klädkammaren som matchar ens unika look, oberoende om man är den trendiga, feminina eller sportiga typen.

Blue_TshirtPå den internationella modescenen har man under de senaste åren sett hur sweatshirten har hittat sin väg tillbaka. Vill man fånga den sportigare trenden har Klädkammaren ett brett sortiment i sin produktportfolio i form av olika design, mönster och färg på tröjorna. Sweatshirten matchar man till exempel med en enkel kjol om man eftersträvar en feminin och diskret look. Tycker man bättre om att klä sig vågat bär man plagget i ett överensstämmande set, vilket i sin tur skapar en känsla av streetwear. Annars passar sweatshirten att ha året om och kan kombineras i det oändliga med olika byxor eller jeans.