Byxor och jeans

zipper-574008_1280Klädkammaren har massvis med snygga byxor och jeans som lever upp till de senaste trenderna. Här hittar man allt från jeans med låg eller hög midja till anti-fit eller slim-fit och baggy-byxor. Urvalet representerar alla de modernaste designstilarna och trenderna, vilket bidrar till att det garanterat finns ett alternativ för alla. Vare sig man vill skapa en cool och tuff outfit eller en elegant och feminin look finns de perfekta byxorna att köpas hos Klädkammaren. Designen på byxorna utgår från de klassiska grundmodellerna vars passform är superb, men baserat på dessa tar de olika varumärkena fram shorts, jeans och byxor i diverse kvalitetsmaterial med säregna detaljer.

Jeans är ett plagg som hittas i de flestas garderober. De kollektioner som finns till förfogande på Klädkammaren passar ypperligt in i modeälskarens klädskåp med tanke på den perfekta passformen och unika detaljerna. Sortimentets häftiga denim finns i allehanda tvättar, likaså i allt från väldigt löst sittande jeans till oerhört åtsittande. Beroende på vilken färg som jeansen har kan man matcha plagget med i princip vad som helst. Mörk, tight denim exempelvis passar bra till en sofistikerad look när de bärs tillsammans med en ljusare skjorta, medan svarta jeans med en baggy-effekt skapar en tuff outfit om man samtidigt bär en röd ärmlös topp.

En trend som under det senaste året har setts i alla modemagasin är olika sweatbyxor, samt enkla eller mönstrade byxor. Självfallet hittas alla dessa på Klädkammaren till ett konkurrenskraftigt pris. Avslappnade sweatbyxor, coola läderbyxor, behandlade byxor i glänsande material och klassiska pressveckade byxor finns att köpa i det breda utbudet. För tillfället finns även flera variationer av exklusiva chinos och 7/8-byxor att fylla skåpen med. Chinos till exempel kan man enkelt matcha med en stilren kavaj och blus för en städad vardagslook. Föredrar man färgade kläder bärs coola sweatbyxor tillsammans med en mönstrad T-shirt, medan de svarta byxorna med pressveck och en snygg topp passar fenomenalt för en utekväll.