Snygga och bekväma träningskläder

Untitled-1Det senaste tillskottet på Klädkammaren är de allra trendigaste träningskläderna. Genom att bära de bekväma och snygga träningskläderna blir man definitivt motiverad till att bege sig till gymmet eller ut i löpspåret. För att nämna exempel på produkter i det nya sortimentet tåls de smickrande topparna, löpartightsen i olika färger och bekväma bh:ar att nämnas. Oberoende om man sysslar med yoga, fitness, löpning eller lagsport finns det något för alla kroppstyper.

Det spelar ingen roll om man är en glad motionär eller en intensiv fitnessmänniska, då alla träningsformer blir roligare om man får känna sig snygg. På Klädkammaren tycker man att det inte finns någon vettig anledning till att se tråkig ut under ett träningspass, vilket syns på det härliga utbudet av ändamålsenliga träningskläder. Den rådande fitnesstrenden har bidragit till att man kan välja bland allt från jackor, yogabyxor och shorts till löpartights, danstoppar och träningslinnen. Bara genom att köpa ett par kortare shorts, långa tights och ett par passande toppar kommer man långt. Tillsammans kan de kombineras i otaliga häftiga outfits, särskilt om man investerar i ett svart basplagg och några färgglada alternativ.

Det viktigaste plagget när det kommer till kvinnor som tränar är det som inte syns utåt, nämligen den omtalade sport-bh:n. Har man inte en stöttande och stadig bh kan man snabbt få olika belastningsskador, som i sin tur påverkar träningen. Personalen på Klädkammaren rekommenderar att man köper en färgad bh i exempelvis rosa, limegrönt eller klarblått som syns genom ett vanligt vitt linne. Använder man en svart träningstopp kan man å andra sidan låta den sticka fram för att pigga upp helhetslooken.

Tycker man om löpträning finns en mängd hellånga löpartights att välja mellan. Populärt för tillfället är svarta tights med ceriserosa detaljer, vilket kan matchas med en snygg sport-bh under ett svart linne. Är det kyligare utomhus fulländar man träningslooken genom att ta på sig en löparjacka som går i samma färgkombination som resten av kläderna. På gymmet däremot passar det ypperligt att ta på sig coola tights i någon av regnbågens alla färger.