Köpvillkor på Kladkammaren.se

För att få handla på Klädkammaren behöver man vara 18 år. Annars krävs ett godkännande av en målsman. Frakten är alltid kostnadsfri inom Sverige och alla priser anges i svenska kronor. Klädkammaren reserverar sig för potentiella färgavvikelser, prisjusteringar, produktförändringar och felskrivningar. Samtliga varor som saluförs får marknadsföras i Sverige och är godkända enligt lag. Kunden kan i alla lägen känna sig trygg under ett besök på Klädkammarens webbshop. De individuella kontaktuppgifterna behandlas och ses enbart av behörig personal. Man säljer aldrig kundens uppgifter eller sprider dem på annat sätt till tredje parter.

Kunden kan ställa frågor gällande beställningar eller köp via e-post. Den kunniga personalen svarar på mejlet inom 48 timmar från att frågan har mottagits. Om frågan mot förmodan inte skulle bli besvarad inom denna tidsfrist bör man kontakta personalen igen, som då meddelar eventuell orsak till fördröjningen.

vest-1031127_1280Inom Sverige levereras paketen från Klädkammaren vanligtvis med DHL Servicepoint. Vid undantagstillfällen används andra leverantörer såsom Schenker eller Posten. Målet med verksamheten är att samtliga beställningar ska levereras inom 1-3 arbetsdagar. Vid försening av leveransen har kunden rätt till att häva köpet. När man godkänner sin beställning bör man vara noggrann med att det angivna mobilnumret är riktigt. Alla försändelser sms-aviseras nämligen, vilket innebär att man måste visa sitt sändnings-ID/kollinummer när man hämtar ut paketet. Hämtar kunden inte ut sitt paket inom utsatt tid debiteras en avgift på 299 kronor.

Som privatperson har man rätt till 14 dagars öppet köp hos Klädkammaren i enlighet med konsumentköplagen. Detta kräver dock att varan som returneras är i originalskick. Med andra ord måste varan vara oanvänd, förpackningen bibehållen och samtliga etiketter måste sitta kvar. Självfallet har kunden rätt till att pröva varan, men man bör ha dessa faktorer i åtanke. Av hygieniska skäl omfattar inte ångerrätten örhängen. Returnerar man varorna bör man packa ner dem i en kartong, skyddspåse eller ett vadderat kuvert.